Bun venit

 BINE AŢI VENIT PE SITE-UL ASOCIAŢIEI PENTRU LUCRUL SUB TENSIUNE DIN ROMANIA!

 ASOCIAŢIA PENTRU LUCRUL SUB TENSIUNE DIN ROMÂNIA (A-LST-R) este persoană juridică română de drept privat, non profit, independentă, neguvernamentală, apolitică, fără scop patrimonial, înfiinţată în baza O.U.G. nr. 26/2000. Este o asociaţie profesională, conform actului de voinţă expres manifestat în actul constitutiv, de către membrii fondatori. Asociaţia are caracter tehnico-ştiinţific.

Scopul și obiectivele A-LST-R sunt multiple și se pot consulta în Statutul Asociației. Evident, toate se referă, cum este normal, la Lucrul Sub Tensiune.

 Lucrul sub tensiune a fost aplicat în premieră în România acum mai bine de 35 de ani. De atunci tehnologiile s-au dezvoltat și multiplicat, iar România a devenit cunoscută și apreciată pe plan internațional în această zonă a mentenanței.

 Tehnologiile de Lucru Sub Tensiune (LST) în staţii şi pe liniile electrice aeriene sunt în mod cert metode de mentenanţă moderne şi eficiente. Toate studiile au ajuns la concluzia că LST este superior mentenanţei clasice din toate punctele de vedere. Practic nu există limite pentru LST. Aproape orice lucrare în stații și pe linii se poate face sub tensiune. Fiecare proiect este analizat şi în majoritatea cazurilor se poate găsi o soluţie tehnică.

 Din punct de vedere a securităţii muncii, s-a dovedit că LST este cea mai sigură metodă prin numărul foarte redus de accidente apărute de la aplicarea acestei tehnologii. Reducerea numărului de manevre implică diminuarea riscului atât pentru personal cât şi pentru reţele. Este mai sigur  a lucra în mod conştient sub tensiune, decât a avea încredere într-o stare lipsită de tensiune a instalaţiei.

                 Pe site-ul nostru veti găsi lucruri referitoare la LST. Atât noutăți și amănunte despre A-LST-R cât și noutăți tehnice. Va stă la dispoziție și o galerie foto-video. 

                 Celor care au ajuns aici prima dată sperăm că le-am trezit interesul. Celor care știu mai multe despre LST sperăm că le suntem utili cu informații noi.  Oricum noi vă stăm la dispoziție cu informații și noutăți. Puteți oricând să ne contactați.

                VĂ URĂM NAVIGARE PLĂCUTĂ.